Relacions Econòmiques Internacionals i Integració Regional

OBREAL entén que és essencial generar una visió global sobre les negociacions comercials i financeres que tenen lloc en els àmbits regional, biregional i multilaterals, tot prestant especial atenció al seu impacte en els processos d'integració a Europa i l’Amèrica Llatina.
Per tant, l'objectiu d'aquesta àrea és el desenvolupament d'activitats i estudis sobre la situació econòmica internacional, l’evolució i els reptes de les relacions biregionals i el paper de totes dues regions en la Organització Mundial del comerç, entre d'altres. En matèria d'integració regional, es pretén analitzar les dimensions econòmiques de la Unió Europea i l'evolució i els reptes dels diversos processos d'integració llatinoamericans, tenint en compte les diferents concepcions del regionalisme i el paper dels actors externs en el desenvolupament del processos d'integració.
En aquest marc, les accions desenvolupades per OBREAL fins a la data actual han mirat de promoure la reflexió sobre els condicionants domèstics de la política comercial, els marcs reguladors i les oportunitats per a l'augment de la competitivitat i de les inversions del sector privat.Contacto

Observatorio de la Globalización

Universitat de Barcelona
Adolf Florensa 8
08028 Barcelona

 

teléfono:+34 934034479

mail: info@obreal.org

 

 

Si lo desea, también puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario de contacto.