QUI SOM

L’Observatori de les relacions de la Unió Europea - América Llatina (OBREAL) és una organització composta de 26 institucions acadèmiques i centres d'investigació de totes dues regions, amb seu al Parc Científic de la Universitat de Barcelona.

El seu principal objectiu és convertir-se en un canal facilitador de diàleg i sinergies entre els sectors social, universitari i governamentals d'Europa i de l’Amèrica Llatina. En aquest context, OBREAL pretén «identificar i desenvolupar totes les possibilitats d'associació entre les dues regions per tal d'aconseguir una millor comprensió de la problemàtica regional i sectorial que afecta la configuració de polítiques».

Amb aquesta finalitat, les seves activitats miren de col·laborar amb l'establiment de llaços de confiança de llarga durada entre institucions de l'Amèrica Llatina i d’Europa. Per tant, per a OBREAL és fonamental treballar tenint en compte les especificitats i heterogeneïtats de cada regió en el marc de la igualtat en la diversitat.GALERIA D'IMATGES

ASSAMBLEA GENERAL OBREAL, Barcelona, 2 i 3 de desembre del 2011

Contacto

Observatorio de la Globalización

Universitat de Barcelona
Adolf Florensa 8
08028 Barcelona

 

teléfono:+34 934034479

mail: info@obreal.org

 

 

Si lo desea, también puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario de contacto.