SECRETARIA EXECUTIVA

Es troba a les oficines de la Universitat de Barcelona i té com a funció principal coordinar totes les accions de OBREAL, en particular:

• donar suport al Comitè de coordinació per implementar les funcions descrites;
• coordinar la publicació i la difusió d'estratègies a Europa i a l’Amèrica Llatina;
• gestionar la relació entre les institucions participantsResponsables

El President d’OBREAL és Dídac Ramírez Sarrió, rector de la Universitat de Barcelona.

El càrrec de Secretari Executiu l’ocupa el professor Ramon Torrent, catedràtic d'economia i Director de la Càtedra Internacional d’OMC-Integració Regional.

La Secretaria Executiva compta a més amb un equip de coordinació integrada pels responsables de projectes i de les àrees operatives d’OBREAL.El Nostre Equip

Didac Ramírez Sarrió

Rector de la Universitat de Barcelona i president d’OBREAL

Catedràtic d’Universitat (1990) per la Universitat de Barcelona. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials (Universitat de Barcelona, 1989). Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació (Universitat de Barcelona, 1982). Diplomat en Ciències Empresarials (Finançament i Inversió, Universitat de Barcelona, 1984). Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Universitat de Barcelona, 1977 - Premi Extraordinari). Professor Mercantil (1969). Vicedegà de la Facultat de Ciències econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona (1984-1989). Vicerector d'Economia i gestió de la Universitat de Barcelona (1990-1994).Ramon Torrent és Secretari Executiu d’OBREAL, professor d'Economia Política a la Universitat de Barcelona (UB) i director de l'Observatori de la Globalització. Coordinador de la Càtedra d’Integració Regional de l'OMC, creada el 2006. Anteriorment va ser membre del Servei Jurídic del Consell de la Unió Europea des del 1988 fins al 1998, exercint-hi de Director de Relacions Internacionals des del 1993. Ha publicat extensament sobre qüestions d'integració regional i les relacions econòmiques internacionals. També s'ha especialitzat en la integració del Mercosur.

 

rtorrent@obreal.orgNicolás Patrici

Director del Programa en càrrec de projectes de cooperació d’OBREAL i la Universitat de Barcelona (ALFA PUENTES; CODOC, AVEMPACES, JISER-MED), gestió de projectes a OBREAL Erasmus Mundus Acción 4 Proyectos (BRIDGES-LAC; PROMHEDEULAC); investigador associat a l'Observatori de la globalització / OMC-President de la Universitat de Barcelona. Profund coneixement de la regió ALC i experiència en l’àmbit de l'UE i ALC SE & Research. Ciències Polítiques i un doctorat en la Universitat Pompeu Fabra.


npatrici@obreal.orgCarles Hernández  és el responsable de projectes audiovisuals de OBREAL. Ha coordinat diversos projectes de OBREAL, entre els quals: CUIDOC, Cooperació al desenvolupament en la teva vida quotidiana, Programa de televisió sobre bones pràctiques per superar el conflicte, projecte Joventut sí és Tema Audiovisual, etc.

 

chernandez@obreal.orgAgustina Calabrese és sociologa i es la coordinadora financera d'OBREAL. Gestiona els continguts financers de, entre d'altres, ALFA PUENTES, JISER MED (Universitat de Barcelona) i Joventut sí és Tema Audiovisual. També ha gestionat projectes d’OBREAL Erasmus Mundus Acción 3: BRIDGES-LAC i PROMHEDEULAC.


acalabrese@obreal.orgZeineb Mazouz és Gestora de Projectes i Investigació de la Universitat de Barcelona i de l’OBREAL a la regió Mediterrània. Du a terme la gestió de projectes de la Universitat de Barcelona (projecte JISER-MED). Membre de l'equip de coordinació del programa de Màster en Dret IELPO de la Universitat de Barcelona. Llengües, ciències polítiques i amb experiència en relacions internacionals.


zmazouz@obreal.orgAltagracia Cuevas és coordinadora del Master of Laws in International Economic Law and Policy (IELPO LL.M.) de la Universitat de Barcelona. És llicenciada en dret i col·labora amb OBREAL en diversos projectes a Europa i l’Amèrica Llatina.acuevas@obreal.org

Mauricio Cardona

 

m.cardona@obreal.org

Caterine Vila Fagundes

 

cfagundes@obreal.org

 

La Irene Escorihuela és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra i graduada en Dret per la Universitat de Barcelona, on cursa actualment el Màster en Advocacia. Ha participat en diversos programes a universitats llatinoamericanes i europees (Sciences Po París, Pontifícia Universitat Catòlica del Perú, Institut d'Alts Estudis Nacionals de l'Equador). Actualment participa en la gestió del màster IELPO de la Universitat de Barcelona i en diferents projectes europeus coordinats per OBREAL-UB.

 

iescorihuela@obreal.org

 

Sitio web: web@obreal.org

Contacto

Observatorio de la Globalización

Universitat de Barcelona
Adolf Florensa 8
08028 Barcelona

 

teléfono:+34 934034479

mail: info@obreal.org

 

 

Si lo desea, también puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario de contacto.